sábado, 16 de diciembre de 2023

EMOCIONATS PER L'AMIC INVISIBLE!!!

 A pocs dies de tancar el trimestre, encarem la última setmana sencera abans de Nadal. Per celebrar-ho i fer un bon tancament hem decidit que durant aquesta setmana (des de dimecres 13  fins dimecres 20) estem fent  l'AMIC INVISIBLE i això voldrà dir que a part del GRAN REGAL (preu màxim 7-10 euros) que ens farem uns als altres el dimecres 20 durant aquesta setmana hem hagut de fer la VIDA MÉS AGRADABLE al nostre amic invisible...a través de gestos, cartes, pistes a veure si endevina qui som, detalls, alguna "xuxe"..... És una setmana especial plena de nervis i emoció si tothom s'implica. Emoció alhora de posar els detalls sense que NINGÚ se n'assebenti i  emoció quan vas rebent els detallets.

Pensem com ens hem sentit els altres anys nosaltres quan hem rebut els detalls per espolsar-nos la mandra i fer que el nostre amic senti que aquesta SI que és una setmana especial. A alguns els hi costa...ja ho hem pogut comprovar durant aquests tres primers dies algunes persones són més invisibles que amics i ahir encara hi havia gent que no havia rebut cap pista ni cap detallet. 

No és excusa si la persona que ens ha tocat no és propera a nosaltres, ja que això voldrà dir que tenim la oportunitat de conèixer algú de la classe amb qui fins ara havíem parlat gens o molt poc. Potser tenim una sorpresa i intentant coneixe'l/-la descobrim que tenim més coses en comú de les que ens pensàvem.

INSTRUCCIONS D'ENTREGA DE REGAL :  Caldrà que el regal estigui preparat DILLUNS 18 !!! L'haurem d'haver embolicat ben embolicat amb el nom del nostre amic invisible  i una foto enganxada de quan erem petits. D'aquesta manera el nostre amic invisible tindrà la ÚLTIMA PISTA!!!! 

QUE ACABEU DE PASSAR UNA BONA SETMANA DE L'AMIC INVISIBLE!!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Setmana de la Solidaritat

Hola, famílies! La setmana del 18 al 22 de març, celebrem la setmana de la  solidaritat .  Al llarg de la setmana els/les alumnes aniran tre...