lunes, 22 de enero de 2024

CONCERT PROJECTE AMPLIFICARTE

Aquest curs ens hem engrescat i, juntament amb altres escoles de la Fundació, se’ns ha demanat participar en una activitat molt interessant. Es tracta del Projecte AmplicARTE de la Fundació Princesa de Girona.

Aquest projecte pretén educar en les emocions i fomentar el benestar emocional a través de la música. Es tracta d’analitzar i treballar cançons que transmetin valors i bellesa però que siguin properes al tipus de música que els nostres alumnes estan acostumats a escoltar i amb la qual se senten identificats. Les lletres estan realitzades per artistes novells, amb qui es poden sentir més propers. 

Per engegar aquest projecte, el proper 25 de gener a la tarda, ens han convidat a un concert que realitzaran a la sala d’actes d’ESCOLÀPIES LLÚRIA. Per aquest motiu, donarem en paper un document per donar consentiment per a la captació de fotografies i vídeos de menors, ja que és probable que es faci algun tipus d’enregistrament. Cal que tots els alumnes participants el portin signat abans del dijous 25.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Setmana de la Solidaritat

Hola, famílies! La setmana del 18 al 22 de març, celebrem la setmana de la  solidaritat .  Al llarg de la setmana els/les alumnes aniran tre...